Ga door naar hoofdcontent
AgendaWorkshop Mentale veerkracht

Workshop Mentale veerkracht

Categorie
Datum14 december 2023
Tijd12:30 - 16:30 uur
LocatieVOB Kantoor, Hamburgerstraat 28A, Utrecht
Dit evenement is al geweest.

Op donderdag 14 december houden we een gratis workshop over Mentale Veerkracht.

Doelstelling

Het leren herkennen van stress en het toepassen van maatregelen bij het ervaren van stress. Tijdens de workshop wordt theorie afgewisseld met verschillende oefeningen.

Wat is mentale veerkracht?

Tijdens het eerste onderdeel van de workshop wordt stilgestaan bij de signalen van verminderde veerkracht. Daarnaast worden begrippen als stress en burn-out besproken.

Hoe mentale veerkracht te vergroten op de korte termijn?

Het is goed om een verminderde mentale veerkracht te herkennen zodat de klachten zo snel mogelijk aangepakt kunnen worden. In dit onderdeel wordt uitgelegd hoe stresssignalen tijdig te herkennen en welke maatregelen op korte termijn genomen kunnen worden. Vervolgens wordt de casus toegespitst op de persoonlijke situatie van de deelnemers.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor medewerkers, zowel leidinggevende als niet-leidinggevende functies. Ook voor HR-professionals is deze training geschikt.

Gratis deelname

Deelname aan deze workshop is gratis dankzij de inzet van het VOB Vitaliteitsbudget VGZ.  Er zijn slechts 15 plekken, dus meld je snel aan. Zodra de workshop vol is zetten we nog 10 mensen op de wachtlijst, daarna sluit de aanmelding. Let op: tot 8 december kun je kosteloos afmelden. Meld je je daarna af, zijn we helaas genoodzaakt € 50,- in rekening te brengen.

Begin 2024 wordt deze workshop nogmaals georganiseerd.