Ga door naar hoofdcontent
AgendaOpfristraining Functiehuis OB/KE

Opfristraining Functiehuis OB/KE

Categorie
Datum10 juni 2024
Meld je aan
Dit evenement is al geweest.

In 2023 is de implementatie van het functieboek OB/KE geëvalueerd. Daaruit bleek dat er behoefte is aan (vervolg)trainingen. Daarom bieden Cultuurconnectie en de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) een opfristraining aan met betrekking tot het functieboek OB/KE. Deze trainingen wordt verzorgd door Leeuwendaal.

Programma opfristraining

De bijscholing is bedoeld als ‘opfriscursus’ voor degenen die in 2022 hebben deelgenomen aan de training. Er is tijd om te oefenen en eventueel een eigen casus in te brengen. Uiteraard staan we ook stil bij ontwikkelingen van het functieboek.

Voor wie?

Deze training is voor HR-adviseurs/directeuren, die al eerder de training functieboek OB/KE hebben gevolgd.

Datum en duur opfristraining

Datum: 10 juni 2024
Locatie/tijd: nader te bepalen live of online
Duur: circa 0,5 dagdeel

Kosten

De kosten voor de opfristraining bedragen € 50,- exclusief 21% btw per persoon.

Voorwaarden

Het aantal deelnemers per training is minimaal 5 en maximaal 12. U ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week voor de training de bevestiging van de locatie en tijd of de link naar de online bijeenkomst.

Aanmelden

Na aanmelding is het niet meer mogelijk de deelname aan de training te annuleren, wel kan een andere medewerker van dezelfde organisatie deelnemen aan de training.

Wachtlijst

Zodra een training vol is, worden nieuwe aanmeldingen op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende deelnemers op de wachtlijst plannen we een nieuwe datum voor de training.

Meer informatie

Neem voor vragen over de trainingen contact op met Cindy Kwakernaak (Cultuurconnectie) of Fanny Pang (VOB).