Lees verder
Op 7 en 8 december zijn jullie van harte welkom op ons tweedaags ledencongres in Forum Groningen. Tijdens dit congres hopen we jullie te inspireren, activeren en met concrete ideeën en handvatten naar huis te sturen.

De Nationale Ombudsman, Reinier van Zutphen, vertelt ons donderdagmiddag 7 december welke rol hij voor bibliotheken ziet bij het herstel van het vertrouwen tussen de overheid en burgers. De Nationale Ombudsman pleit hier als één van de belangrijkste adviseurs van de regering al geruime tijd voor. En welke zorgen en signalen ontvangt hij waar bibliotheken mogelijk een rol in kunnen spelen? Aansluitend op de keynote nodigen wij jullie uit van harte uit voor een gezamenlijk diner en een feest.

De statutaire ledenvergadering vindt plaats op 8 december tussen 11:00 en 12:00 uur. Voorafgaand spreken wij tijdens ochtendsessies in kleinere groepen over belangrijke thema’s die de bibliotheeksector de komende jaren bezighouden. Vrijdagmiddag worden er werkbezoeken met inhoudelijk programma georganiseerd in de regio. Hiervoor wordt busvervoer georganiseerd. Het volledige programma wordt eind oktober toegestuurd.

Overnachten
Het ledencongres vindt plaats in Forum Groningen. Bij het tegenovergelegen The Market Hotel krijg je met de kortingscode 050423_TMH 15% korting op de overnachting.