Ga door naar hoofdcontent
AgendaInterne lancering imagocampagne

Interne lancering imagocampagne

Categorie
Datum11 juni 2024
Tijd13:30 - 17:00 uur
LocatieBibliotheek Neude, Neude 11, 3512 AE Utrecht

Ben je er klaar voor? Heel Nederland staat op het punt kennis te maken met de Bibliotheek anno 2024. De merkidentiteit en het aanbod van ‘de Bibliotheek’ is breder en rijker dan het imago dat op dit moment bij het grote publiek leeft. Met een landelijke campagne willen we daar verandering in brengen. Hoe? Dát vertellen we je tijdens de interne lancering op 11 juni aanstaande in Bibliotheek Neude, Utrecht.

Meld je snel aan, vol = vol 

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen fysiek kunnen deelnemen en iedere organisatie de kans krijgt erbij te zijn, benadrukken we dat er een limiet is van twee personen per organisatie. Het event is vooral bedoeld voor directies en marketing- en communicatieafdelingen. 

Interne lancering imagocampagne, 11 juni 2024

Naam(Vereist)
Ik ben aanwezig(Vereist)

Kun je er niet live bij zijn?

Of wil je met meer collega’s de lancering meemaken?
Geen zorgen. Geef bij aanmelding aan of je in Utrecht bent of deelneemt via de livestream. Ook via de livestream is het mogelijk vragen te stellen.

Programma 

 • 13:30 Inloop
 • 14:00 – 16:00 Presentatie ‘De weg naar’ en lancering imagocampagne 
  • Werkgroep aan het woord 
  • Betrokken bureaus geven een kijkje in de keuken en delen inzichten en resultaten uit onderzoeken onder mensen die de Bibliotheek (nog) niet gebruiken. 
  • Ronde tafel met alle betrokkenen, antwoord op al je vragen 
  • Ontdek hoe jouw bibliotheek mee kan liften én bij kan dragen aan het succes van deze campagne.
 • 16:00 Borrel 
 • 17:00 Einde

Dagvoorzitter: Harry Piekema (bekend als ‘supermarktmanager’ van Albert Heijn)

Landelijke media eind augustus: welk aanbod zet jij in de spotlight?

In tegenstelling tot onze eerdere communicatie is besloten de campagne, via landelijke media, te lanceren in de periode eind augustus tot en met september. Deze timing is gekozen omdat het een goed moment is nieuwe gebruikers te enthousiasmeren. Én omdat bibliotheken na de zomervakantie hun volledige aanbod kunnen presenteren.
Hoe je je lokaal kunt voorbereiden op de campagne? Ook dat vertellen we je op 11 juni en in toekomstige updates naar de lancering toe. Alvast iets om over na te denken: welke (goede, leuke, verrassende, bijzondere) activiteiten wil je dit najaar extra in de spotlight zetten?

Vragen of meer informatie?

Word lid van de biebtobieb-groep ‘Landelijke bibliotheekcampagne’ waar je meer vindt over de campagne, waaronder een FAQ. Heb je voor nu vragen over 11 juni? Neem dan contact op met Sander Voerman, lid van de Werkgroep ‘Landelijke campagne’ namens de Netwerkcommissie Marketing.