Lees verder

Donderdag 3 november om 15.15 uur leer je in 45 minuten wat psychologische veiligheid is en waarom het zo cruciaal is binnen je bedrijf. Én belangrijker nog; je ontdekt in dit webinar hóe je veiligheid in jouw team kunt creëren.


Psychologische veiligheid op de werkvloer

Ruim driekwart (76%) van de Nederlandse bevolking tussen de 18 en 68 jaar voelt zich gelukkig ‘sociaal veilig’ op het werk. Desondanks heeft bijna 1 op de 5 Nederlanders wel eens sociale onveiligheid op de werkvloer ervaren. Dit blijft vaak een onbesproken onderwerp en in 23% van de organisaties is het nog steeds onduidelijk waar mensen terechtkunnen. (bron: Discriminatie Arbeidsmonitor 2022, Nationale Vacaturebank).Laat je inspireren door Joriene Beks en Doeschka Anschutz

Joriene Beks is bedrijfskundige en expert op het thema psychologische veiligheid. Ze legt tijdens het webinar uit hoe je psychologische veiligheid realiseert op de werkvloer. Maar ook hoe een open sfeer tussen medewerkers goede werkverhoudingen, productiviteit en creativiteit realiseren. Doeschka Anschutz is onderzoeker, psycholoog en docent met kennis van de belangrijkste wetenschappelijke principes achter gedragsverandering vanuit autonomie. Zij maakt een concrete vertaalslag hoe je van ‘willen’ naar ‘doen’ beweegt zodat medewerkers actief aan de slag gaan met hun gezondheid.

Meld je hier aan voor het Gezond Ondernemen webinar: Psychologische veiligheid.

Praktische informatie

Gezond Ondernemen webinar: Psychologische veiligheid
Donderdag 3 november 2022
15.15 tot 16.00 uur
Sprekers: Joriene Beks en Doeschka Anschutz
Aangeboden door: Zilveren Kruis, gratis voor leden van VOB

Meld je hier aan.