Lees verder
Op donderdag 5 maart 2020 vindt de 6e editie van de Digisterkerdag plaats in het Oude Magazijn in Amersfoort. Het thema van de dag is ‘Samen onderweg’.

We bewandelen allemaal een eigen pad. Soms loopt ons pad zoals gepland of gehoopt, soms gebeurt er iets onverwachts en moeten we een andere weg inslaan. De ene keer ontmoeten we onderweg bekenden, waarmee we samen oplopen. De andere keer is er juist een verrassende nieuwe ontmoeting, waarmee we nieuwe vergezichten ontdekken. Elke stap en ontmoeting op ons pad telt: ze zetten ons en anderen in beweging! Op de Digisterkerdag 2020 stellen we de reis en niet de bestemming centraal. Maar we reizen niet zonder doel: een (digitale) samenleving waaraan zo veel mogelijk mensen kunnen meedoen.

De Digisterkerdag richt zich op vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, van bibliotheken, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties. Kortom, reisgenoten die willen bijdragen aan een (digitale) samenleving die niemand onderweg achterlaat!

Meld u aan via onze site.

Het programma
09:00 Inloop en ontvangst in het Digisterkercafé
09:30 Opening en inleiding op het thema van de dag - Piet Boekhoudt (directeur Stichting Digisterker) in gesprek met Wouter Welling (dagvoorzitter)
10:00 Inclusief en toegankelijk OV - Amanda Akkers (expertise lead digitale commercie, NS)
10:30 Digitale inclusie als vervoersmiddel onderweg naar meer maatschappelijk vertrouwen - Wouter Welling (coördinerend adviseur Digitale Overheid, Ministerie van BZK)
11:00 Wisseling naar sessies
11:15 Keuzesessies - ronde 1
12:15 Lunch
13:00 Wisseling naar sessies
13:15 Keuzesessies - ronde 2
14:15 Pauze
14:45 Doen is de beste manier van denken! - Vrije Denkers
15:45 Afsluiting - Wouter Welling (dagvoorzitter)
16:00 Borrel en napraten in het Digisterkercafé