Lees verder
Op dinsdag 27 oktober is het jaarlijkse Bibliotheekplaza, een middag speciaal voor bibliotheekmedewerkers.

Gezien de laatste ontwikkelingen is besloten Bibliotheekplaza 2020 volledig digitaal te laten plaatsvinden. Natuurlijk jammer, maar ook een kans voor collega’s uit de branche om elkaar te ontmoeten, zonder reistijd en voor een mooie prijs.

Had jij ooit gedacht dat je zou samenwerken zoals je dat de afgelopen tijd hebt gedaan? Digitaal vergaderen met je collega’s, bijeenkomsten volgen via een online platform. De kracht van samenwerken is in deze tijden onverminderd belangrijk. Op Bibliotheekplaza 2020 gaan we dit thema verder verkennen.

Deze editie wordt anders, maar toch ook weer niet. Laat je als vanouds inspireren door de vaste onderdelen: ontmoeting, netwerken, thematische sessies (van o.a. worstenmaker Samuel Levie en ‘collaboratologist’ Rosi Dhaenens) en presentaties van gave sprekers van buiten de branche (zoals bergbeklimmer Melvin Redeke en bioloog Patrick van Veen). Dit alles gepresenteerd door Aldith Hunkar, en aangevuld met een tikje fun.

We ontmoeten elkaar in de lobby en chats op het digitale platform Let’s get digital. Hier kun je rekenen op leuke extra’s, zoals nabesprekingen met de sprekers en een creatieve doe-sessie met de Visuele Verbinders. Ook ontvang je een verrassing via de post.