Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

De Stadsondernemer: levende community van, voor en door ondernemers

Maak kennis met de Stadsondernemer! Een gevestigd ondernemer met hart voor een levendig lokaal ondernemersklimaat.

Bibliotheek Aanzet, Rotterdam en Den Haag presenteren deze verrassend aanpak samen met MKB Nederland.

De Stadsondernemer

Maak kennis met de Stadsondernemer! Dit is een echte Dordtenaar/Rotterdammer/Hagenaar die de stad door en door kent. Een gevestigd ondernemer met hart voor een levendig lokaal ondernemersklimaat. De Stadsondernemer heeft een visie op en mening over het lokale ondernemersklimaat en wil hier op zijn of haar eigen manier een bijdrage aan leveren.
De Bibliotheek Aanzet/Rotterdam/Den Haag biedt ruimte, mankracht en financiële middelen om dit doel te bereiken. Het belangrijkste middel is de concrete programmering in de bibliotheek, in de vorm van bijeenkomsten, lezingen, debatten en workshops. De Bibliotheek Aanzet, Rotterdam en Den Haag presenteren samen hun aanpak. Het is mogelijk om vragen te stellen over het werken met ondernemers.

Doelstelling

Ondernemers weten de weg naar de bibliotheek nog niet vaak te vinden. Met de Stadsondernemer willen Bibliotheek Aanzet, Rotterdam en Den Haag op innovatieve een aansprekende wijze deze doelgroep verleiden om meer samen te werken.

Deel-je-rijk-sessie

Wat je kunt verwachten tijdens Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken!

Maak kennis met de Stadsondernemer! Dit is een echte Dordtenaar/Rotterdammer/Hagenaar die de stad door en door kent. Een gevestigd ondernemer met hart voor een levendig

lokaal ondernemersklimaat. De Stadsondernemer heeft een visie op en mening over het lokale ondernemersklimaat en wil hier op zijn of haar eigen manier een bijdrage aan leveren. De Bibliotheek Aanzet/Rotterdam/Den Haag  biedt ruimte, mankracht en financiële middelen om dit doel te bereiken. Het belangrijkste middel is de concrete programmering in de bibliotheek, in de vorm van bijeenkomsten, lezingen, debatten en workshops. De Bibliotheek Aanzet, Rotterdam en Den Haag presenteren samen met MBK Nederland hun aanpak. Het is mogelijk om vragen te stellen over het werken met ondernemers. 

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 19 december 2017