Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

De Kennismakerij

Leerproces van traditionele bibliotheek naar brede, programmerende bibliotheek.

 

Het verhaal van de Kennismakerij

De Kennismakerij van Bibliotheek Midden-Brabant is een unieke, experimentele plek in de Spoorzone in Tilburg. Zij is het voorbeeld van de Bibliotheek Nieuwe Stijl. Als één van de proeftuinen heeft de Kennismakerij zich gericht op het opdoen van ervaringen in het werken in multidisciplinaire teams om écht een verbinding te realiseren tussen Collectie, Podium en Werkplaats.

Van de ervaringen die zijn opgedaan tijdens 3 jaar Kennismakerij en het werken in multidisciplinaire teams, is een graphic novel gemaakt. Deze vertelt het verhaal van de Kennismakerij prachtig in woord én beeld.

 

Doelstelling

Het realiseren van een plek om te kunnen ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en ontspannen met volop ruimte voor experiment. Door het verbinden van mensen, organisaties en informatiebronnen een voorbeeld zijn van de Bibliotheek Nieuwe Stijl.

Deel-je-rijk-sessie

Wat je kunt verwachten tijdens Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken!

Special Guest Eefje W & Pieternel en Eef van de Kennismakerij vertellen – in woord én beeld – op interactieve wijze het verhaal van de Kennismakerij. Het verhaal over een unieke experimentele plek in de Spoorzone in Tilburg, waar verbindingen worden gelegd tussen Collectie, Podium en Werkplaats. Het verhaal over de Kennismakerij is ook het verhaal over de zoektocht naar de ‘Bibliotheek Nieuwe Stijl’ . Deelnemers aan deze Deel-je-rijk-sessie ontvangen na afloop een uniek exemplaar van de graphic novel ‘Het verhaal van de Kennismakerij.’

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 19 december 2017