Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Blended Learning: innoveren in informeel leren

De ontwikkeling van een informele leervorm, die aansluit bij de wensen en behoeftes van de (gekozen) doelgroep.

Deelnemers kunnen de gewenste kennis kiezen op elk moment en makkelijk toegang krijgen tot die kennis. Samenkomst maakt vervolgens verdieping en uitwisseling mogelijk. Daarom de mix van online en ontmoeting: blended learning.

Doelstelling

Makkelijk toegang tot (nieuwe) kennis, inspiratie en concrete handvatten. Zo dragen we vanuit Theek 5 bij aan de ontwikkeling van het individu.

Deel-je-rijk-sessie

Wat je kunt verwachten tijdens Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken!

Theek 5 wil een nieuwe weg in slaan als het gaat om cursussen etc. Eigenlijk een volksuniversiteit nieuwe stijl uitvinden. Dit is online leren, maar dit wordt ondersteund door fysieke inspirerende bijeenkomsten. Voor het onderwerp dyslexie hebben ze zo’n nieuwe stijl informeel leren ontwikkeld. Dat laten ze in de proeftuin zien. Er is op basis van dit onderwerp een format ontstaan waardoor je het onderwerp dyslexie kan inruilen voor hele andere onderwerpen.

Theek 5 vertelt dus specifiek over hun aanpak met betrekking tot de cursus dyslexie, ze laten beelden zien van de inspirerende bijeenkomsten en vertellen over de aanpak en resultaten. Ze willen heel graag dat andere bibliotheekorganisatie hun product gaan gebruiken (is natuurlijk gratis te gebruiken), maar ook dat andere bibliotheekorganisaties ook onderwerpen uitwerken zodat er voor alle bibliotheekorganisaties (dus alle leden) veel aanbod is in het informele leren (altijd combi tussen online en fysiek).

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 19 december 2017