Biblyo bibliotheek in virtuele wereld

De nieuwe bibliotheek ontwikkelde het platform Biblyo om in het digitale domein te voorzien in de informatiebehoeften van hun gebruikers.

Platform

De content op het platform Biblyo wordt gevuld door een community van digitale bibliothecarissen. Sven en Daniel vertellen je graag meer over hoe zij met Biblyo invulling geven aan de digitale strategie van de nieuwe bibliotheek. Daarnaast nemen ze je mee in alle ins en outs rondom het creëren, verzamelen en verspreiden van digitale content.

Doelstelling

Deel-je-rijk-sessie

Wat je kunt verwachten tijdens Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken!

Het is een gegeven, de virtuele wereld wordt groter en speelt een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven. Als je als bibliotheek alleen maar in de analoge wereld zichtbaar bent, dan verdwijn je langzaam uit beeld. De Nieuwe Bibliotheek ontwikkelde het platform Biblyo om in het digitale domein te voorzien in de informatiebehoeften van hun gebruikers.

De content op het platform Biblyo wordt gevuld door een community van digitale bibliothecarissen. Sven en Daniel vertellen je graag meer over hoe zij met Biblyo invulling geven aan de digitale strategie van De Nieuwe Bibliotheek. Daarnaast nemen ze je mee in alle ins en outs rondom het creëren, verzamelen en verspreiden van digitale content.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 19 december 2017