Alles onder één dak

Alles onder één dak had als doel om lijn en structuur aan te brengen in de vele en diverse vraagstukken rond het samenwerken in multifunctionele accommodaties (mfa's).

De proeftuin leverde een routekaart MFA op waar organisaties antwoorden kunnen vinden. Naast het opleveren van de routekaart was een belangrijk resultaat om het werken in en aan MFA's aandacht te geven en het samenwerken tussen bibliotheken om vraagstukken samen op te lossen, te stimuleren.

Van collectie naar connectie.

Deel-je-rijk-sessie

Wat je kunt verwachten tijdens Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken!

De boekaniers Gert-Jan ten Hoor en Marc van Leent, verbonden aan Bouwstenen voor Sociaal, gaan samen met u op zoek naar het geheim van multifunctionele voorzieningen. Het wordt een tocht langs woeste draaikolken en vervaarlijke ijsbergen, maar ook een tocht met inspirerende vergezichten en tropische eilanden. Ze presenteren de "Routekaart MFA", schatkaart voor elke bibliotheekvernieuwer.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 06 augustus 2018