de Bibliotheek maakt je rijker

De positioneringscampagne 'De Bibliotheek maakt je rijker' loopt in 2016 en 2017.

Het marketingteam heeft zitting genomen in actielijn 1 'Positionering en marketing' vanuit Route 2020 en werkt samen met het campagneteam aan deze campagnes. Trendsactive ontwikkelt het creatieve concept.

Glansrijk - april 2018

Met het thema Glansrijk laten de openbare bibliotheken zien dat ze alle faciliteiten in huis hebben die scholieren en studenten helpen om 'Glansrijk' te kunnen slagen in #Biebmodus. Ook in 2018 met als subthema #BIEBMODUS.

Fantasierijk: lees voor! - aug 2017

Met FANTASIERIJK willen we jonge ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar, wijzen op de faciliteiten die de Bibliotheek biedt als het gaat om de taalontwikkeling van hun kinderen.

Kijk voor meer informatie op de Bibliotheek maakt je rijker | Fantasierijk.

Glansrijk: doe mee! - april 2017

Dit is het eerste jaar dat Bibliotheken de examenperiode claimen in combinatie met de studiemogelijkheden in de Bibliotheek.

Kijk voor de toolkit op de Bibliotheek maakt je rijker | Glansrijk.

Toolkit online communicatie - okt 2016

De communicatietoolkit staat online. De POI's versturen begin oktober de toolkit met begeleidende brief naar alle bibliotheken. Hierin staat onder ander meer informatie over het campagnemateriaal en hoe je de campagne vanuit jouw bibliotheek (extra) kunt ondersteunen.

Campagne 'De Bibliotheek maakt je rijker' - sept 2016

Op 24 oktober start de landelijke campagne ‘De Bibliotheek maakt je rijker’ in de vorm van outdoor- en online promotie.

Van 24 oktober tot 31 oktober zijn onze drie posters te vinden in ruim 1.800 Mupi's, Abri's, Metropanelen en City Cells.
Voor de online campagne wordt er gewerkt met sponsored story’s, die  geproduceerd worden door social influencers in samenwerking met de bibliotheek. Zij verspreiden deze content via verschillende social media kanalen. De online campagne loopt t/m week 52 van 2016.

De tweede fase van de landelijke campagne start in 2017. Nadere informatie hierover volgt.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 21 juni 2018