Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Route 2020 is van, voor en door de bibliotheken

Routekaart voor Route 2020

Route 2020 is een programma van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB). Bij Route 2020 gaat het om de herkenbaarheid en positionering van de bibliotheek en het delen van kennis en ervaring over wat we al DOEN in de branche.

Geen nieuw project, juist een programma waardoor we kunnen leren van elkaars successen en valkuilen. Lees hier het Startschot en het Advies.

Kennis en ervaring

Het komt regelmatig voor dat er een project wordt opgestart zonder dat bekend is dat hetzelfde project al succesvol draait bij een andere bibliotheek. Of er wordt een bepaald probleem gesignaleerd waarvoor een andere bibliotheek al een goede oplossing heeft gevonden. Dan is het prettig als er gebruik kan worden gemaakt van deze kennis en ervaring.

Verbindende factor

Route 2020 is de verbindende factor tussen de projecten en initiatieven van bibliotheken zodat anderen daar weer van kunnen leren. Route 2020 heeft ook als doelstelling om de herkenbaarheid van de bibliotheken te vergroten en de bibliotheken sterker te positioneren. Daarom is er een landelijke campagne ontwikkeld die in oktober van start gaat.

Biebtobieb

Op biebtobieb.nl staat alle informatie, maar er kan ook zelf informatie worden toegevoegd. Op welke initiatieven wil jij je collega's attenderen? Waar breekt jouw Bibliotheek zich het hoofd over? Laat het ons weten, zodat we elkaar zo goed mogelijk kunnen bevragen en inspireren. Zet jouw initiatieven, vragen en inspiratiemateriaal op biebtobieb.nl.

Routekaart voor Route 2020

Bekijk Routekaart 2020 om te zien wat er gebeurt.

Routekaart Route 2020
Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 16 oktober 2017