28-06-2017 Zet jullie bibliotheek op de kaart met animatie!

Wij zijn verheugd dat we jullie de animatiefilm 'Bibliotheken veranderen levens' kunnen aanbieden met jullie eigen bibliotheeklogo.

Vraag jullie gepersonaliseerde film aan voor 1 september!

Vraag nu aan

Het enige wat jullie voor 1 september hoeven te doen, is:

Animatiestudio in60seconds neemt jullie aanvraag in behandeling.

Libraries change lives

De Vereniging van Openbare Bibliotheken vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zich te ontwikkelen. De bibliotheek vormt daarvoor de aangewezen plek. Bij animatiestudio In60seconds hebben ze samen met Stichting Lezen & Schrijven een animatie gemaakt waarin ze het belang van bibliotheken nog eens benadrukken met de titel 'Libraries change lives'.

Bibliotheken veranderen levens

Animatiestudio In60seconds maakte een Nederlandse versie van 'Libraries change lives' met de titel 'Bibliotheken veranderen levens'. Deze versie maakt In60seconds via de VOB gratis beschikbaar voor alle openbare bibliotheken. Het filmpje duurt ongeveer anderhalve minuut en is vrij te gebruiken.

Vraag direct jullie gepersonaliseerde versie aan bij In60seconds, zonder kosten. Aanvragen kan tot 1 september!

Laatst bijgewerkt op: 24 juli 2017