01-07-2019 Subsidie voor 6 innovatieve bibliotheekprojecten

Foto: innovatie Copyright @ GettyImages

In het kader van de Tijdelijke regeling Innovatiegelden, hebben zes bibliotheekprojecten subsidie toegekend gekregen van de Koninklijke Bibliotheek

Innovatieve bibliotheekprojecten

De Tijdelijke regeling Innovatiegelden is bedoeld om innovatie in het openbare bibliotheekwerk te bevorderen en versterken. Op advies van de Innovatieraad hebben de volgende projecten subsidie toegekend gekregen:

• dBieb Leeuwarden: Data Detox Kids
  • Bibliotheek Rotterdam (penvoerder): Gratis maar niet gratuit
  • Bibliotheek Midden Brabant: Monitor van de Stad
  • CODA Apeldoorn: BioDesignLab
  • Bibliotheek Dommeldal: Podcastbende
  • Bibliotheek Gelderland Zuid: Buiten Zinnen
Over de innovatiesubsidies

De innovatiesubsidies van de KB zijn bedoeld om de innovatie in het netwerk van openbare bibliotheken te bevorderen en te versterken.

Meer informatie over de subsidies is te vinden op kb.nl. Met vragen kun je terecht bij Grietje Smit, programmamanager Innovatieagenda.

Laatst bijgewerkt op: 22 juli 2019