14-06-2017 Gesprek over de toekomst van Europa

In maart publiceerde Jean Claude Juncker (voorzitter Europese Commissie) 5 toekomstscenario's voor de Europese Unie. Over deze scenario's gaat de Europese Commissie (EC) graag met inwoners van Nederland in gesprek via Het Europahuis.

Omdat de bibliotheek het maatschappelijke hart van de samenleving is, organiseert Het Europahuis deze gesprekken graag bij u in de bibliotheek.

Meld uw bibliotheek aan

De sessies zullen deze zomer plaats vinden en krijgen een World Café format, waar 20 tot 40 personen aan mee kunnen doen. Uw bibliotheek zorgt voor promotie, is gastheer en biedt ruimte voor het interactieve gesprek.

Geïnteresseerd? mail uw reactie aan Cecilia Thorfinn via mail o.v.v. 'Europahuis en toekomst'.

Laatst bijgewerkt op: 21 november 2017