08-07-2019 Bibliotheekvoorzieningen gratis voor alle jeugd

Logo: Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Op donderdag 4 juli is de motie Asscher/Ellemeet om bibliotheekvoorzieningen voor alle kinderen in Nederland tot 18 jaar kosteloos toegankelijk te maken, met algemene stemmen aangenomen.

Kosteloos tot 18 jaar

Met deze motie verzoeken Lodewijk Asscher (PvdA) en Corinne Ellemeet (GroenLinks) de regering, om te bezien hoe het gebruik van bibliotheekvoorzieningen voor alle kinderen (tot 18 jaar) in Nederland kosteloos toegankelijk kan worden gemaakt.

De motie over 'bibliotheekvoorzieningen voor alle kinderen in Nederland kosteloos toegankelijk maken' werd op donderdag 4 juli ingediend tijdens de procedurevergadering Cultuurbeleid 2021-2024, van de vaste commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).

Laatst bijgewerkt op: 22 juli 2019