20-02-2017 Aanslag OZB/WOZ-beschikking al ontvangen?

Bezwaar maken moet binnen zes weken en de meeste aanslagen komen binnen in januari en februari. Drevast Bouw en Waarderingen onderzoekt of u kunt besparen op uw OZB belasting. Speciaal voor leden van de VOB is dit op basis van no cure no pay.

Besparingen

Inmiddels is de structurele jaarlijkse besparing voor de bibliotheekbranche op onroerendezaakbelasting (OZB) opgelopen tot een kleine 140.000,- per jaar, voor bijna 50 verschillende bibliotheekorganisaties.

Bonne Westdorp (directeur Idea RegioCultuurCentrum) zegt over zijn samenwerking met Drevast: "Professionele adviseurs die snel en adequaat onze organisatie ondersteunen bij WOZ discussies en vraagstukken met betrekking tot onroerend goed".

WOZ en OZB

U heeft uw WOZ-beschikking en aanslag onroerendezaakbelasting (OZB) ontvangen of ontvangt deze binnenkort. Eind februari neemt Drevast contact met u op om te bekijken welk voordeel u kunt behalen. Kijk voor meer informatie op Ledenvoordeel | Bezwaar OZB en WOZ.

Laatst bijgewerkt op: 24 juli 2017