05-12-2018 Ledenbijeenkomst ‘De daad bij het woord’

Foto: debatavond de daad bij het woord

De Vereniging van Openbare Bibliotheken organiseerde op 28 november 2018 een debatavond over de aanbevelingen en kansen voor onze sector, naar aanleiding van het rapport ‘De daad bij het woord’ van de Raad voor Cultuur.

Geanimeerde avond

Frank Huysmans, hoogleraar Bibliotheekwetenschap en medeopsteller van het rapport, leidde deze geanimeerde avond in en zorgde voor een duiding van het rapport. Ons panel bestaande uit Roxane van Acker (Bibliotheek Zuid-Kennemerland), Frank Huysmans en Anko van Hoepen (vicevoorzitter van de PO-Raad), ging met onze leden in gesprek over de professionalisering van de sector, het aangaan van bredere partnerschappen en het behoud van het fijnmazige bibliotheeknetwerk.

Geluidsregistratie

Benieuwd naar wat er zoal besproken is? Beluister dan de registratie van onze bijeenkomst via YouTube of als mp3, scroll door twitter moments en bekijk de foto’s.

Laatst bijgewerkt op: 18 december 2018