06-04-2017 Inge en Coen nemen afscheid

Foto met v.l.n.r: Coen van Hoogdalem, Sherien Dhonre, Toon Kets en Inge van Asperen

v.l.n.r.: Coen van Hoogdalem, Sherien Dhonre, Toon Kets en Inge van Asperen

Inge van Asperen (beleidsadviseur verenigingszaken) en Coen van Hoogdalem (projectdirecteur Nationale Bibliotheekpas) nemen afscheid van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB).

Coen en Inge nemen op 31 mei in Amsterdam afscheid van de bibliotheekbranche en het VOB-team. Details hierover volgen nog.

Inge van Asperen startte in 1977 haar carrière in de bibliotheekwereld toen ze begon bij de toenmalige PBC Utrecht (nu BISC) op de afdeling volksbibliotheken. Daarna heeft ze gewerkt als hoofd bij verschillende bibliotheken in de provincie Utrecht en later weer bij PBC Utrecht. Ze startte februari 2003 bij de voorloper van de VOB waar ze nu afscheid neemt. Dit jaar is Inge dus 40 jaar werkzaam in onze branche!

Coen van Hoogdalem begon in april 2010 bij de VOB. Hij was secretaris van de commissies Marketing en Digitale Bibliotheek, programmanager branchestrategie en projectdirecteur. Voor hij bij de VOB kwam, werkte hij in marketing- en managementfuncties bij de ANWB en de TU Delft.

Laatst bijgewerkt op: 24 juli 2017