26-06-2019 Duurzaamheid in de culturele sector

Logo: Boekmanstichting

Op 20 juni publiceerde de Boekmanstichting samen met Bureau 8080 hun sectorbrede onderzoek ‘Duurzaamheid in de culturele sector. Steppingstones voor toekomstig duurzaamheidsbeleid’, over duurzaamheid in de culturele sector.

Groenere culturele sector

In ‘Duurzaamheid in de culturele sector. Steppingstones voor toekomstig duurzaamheidsbeleid’ vind je onderzoeksresultaten, een inventarisatie van organisaties en initiatieven op het gebied van verduurzaming, en drie inspirerende interviews met koplopers binnen de sector. Daarnaast bevat het rapport aanknopingspunten voor culturele organisaties, beleidsmakers en onderzoekers die zich willen inzetten voor een groenere culturele sector.

Lees hier 'Duurzaamheid in de culturele sector. Steppingstones voor toekomstig duurzaamheidsbeleid’.

Laatst bijgewerkt op: 22 juli 2019