22-07-2019 CBCT: bereid jouw organisatie voor op de audit

Logo: Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT)

Binnenkort komt er een auditor van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) langs. Hoe bereid je jouw organisatie daar nou het beste op voor?

Voorbereiding audit

Om zoveel mogelijk inzicht te geven in het verloop van een audit en de verschillende normen, heeft CBCT de pagina ‘voorbereiding audit’ in het leven geroepen. Op deze pagina vind je informatie over het te volgen proces, de werkwijze en de normen waarop jouw organisatie getoetst gaat worden. Zowel auditoren als reeds gecertificeerde organisaties delen hun kennis en ervaringen op het gebied van certificering door middel van interviewsfilmpjes en whitepapers.

Kijk voor meer informatie op cbct.nl/voorbereiding-audit.

Laatst bijgewerkt op: 19 september 2019