22-05-2017 Bijeenkomsten Informatiebeveiliging en Privacy gemist?

foto: slide informationele privacy

De Stichting Samenwerkende POI's Nederland (SPN) heeft de presentaties van alle sprekers online gezet en deze aangevuld met handouts die meer inzicht, handvatten en oplossingen bieden om informatiebeveiliging en privacy stevig neer te zetten in uw bibliotheekorganisatie.

Stichting SPN organiseerde in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek (KB) en de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) vier regiobijeenkomsten rondom informatiebeveiliging en privacy. Tijdens de bijeenkomsten werden bibliotheken onder andere geïnformeerd over de mogelijke gevolgen van slecht beveiligde persoonsgegevens, de complexe wetgeving rondom informatiebeveiliging en privacy en de persoonlijke aansprakelijkheid van bestuurders.

Laatst bijgewerkt op: 21 juni 2017