26-09-2017 20 november 'Delen maakt je rijker: 100% bibliotheken'

Uitnodiging 'Delen maakt je rijker - 100% bibliotheken' Route 2020

We nodigen je uit voor de beurs 'Delen maakt je rijker: 100% bibliotheken' met een inspirerend programma en een beursvloer.

De beurs van Route 2020, ontdek op 20 november hoe bibliotheken innoveren! Neem collega's van bibliotheken, je lokale samenwerkingspartners en natuurlijk mensen uit je gemeente(n) mee op een ontdekkingstocht onder leiding van Prinses Laurentien.

Veranderende rol

Bibliotheken in Nederland ontwikkelen zich razendsnel en spelen vindingrijk in op hun veranderende rol in de samenleving. Vanuit het programma Route 2020 delen verschillende bibliotheken met genoegen hun proeftuinen en parels.

Bekijk ons programma

• maandag 20 november van 10.00 - 17.00 uur
    in Cultura Ede

Schrijf je nu in!

Vergeet niet om je samenwerkingspartners - ambtenaren, bestuurders,ondernemers, welzijns-, cultuur- en onderwijspartners - uit te nodigen. Wij zorgen ervoor dat iedereen rijker naar huis gaat!

Laatst bijgewerkt op: 10 oktober 2017