05-12-2017 Ledenvoordeel: PrintScan

Logo printscan

We hebben nieuw inkoopvoordeel voor onze leden kunnen regelen. Het gaat hierbij om besparen op print- en kopieerkosten binnen uw organisatie.

Bibliotheken bieden onze samenleving vrije toegang tot informatie, debat en cultuur. Uw medewerkers en bezoekers gebruiken kopieerapparaten, printers, scanners en aanverwante oplossingen.

Printen en kopiëren

Voor onze leden kan PrintScan besparingen behalen op deze specifieke contracten. Het is PrintScan gelukt om bijvoorbeeld de service en kwaliteit te verhogen en de kosten met 50% te verminderen voor de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB).

Wanneer is het interessant om uw contracten door te laten lichten? Kijk voor meer informatie op de VOB | uw ledenvoordeel.

Meer ledenvoordeel

Onze leden kunnen ook gebruik maken van onze bestaande collectieve regelingen, bekijk ze in ons meegestuurde overzicht of op www.debibliotheken.nl/ledenvoordeel. De krachten bundelen loont!

Laatst bijgewerkt op: 12 december 2017