Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Collectieve zorgverzekering

Uw bibliotheekorganisatie kan gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers en vrijwilligers bij Zilveren Kruis Achmea via de Federatie Cultuur (FC).

Deze collectiviteit bij Zilveren Kruis brengt voor u als werkgever geen extra kosten mee en geldt als een uitstekende arbeidsvoorwaarde.
Naast deze collectieve zorgverzekering kunnen medewerkers en vrijwilligers ook gebruik blijven maken van de collectieve zorgverzekering Aevitea.

Zorgverzekering ZK 2017

Hieronder vindt u de premies (inclusief collectiviteitskorting) van Zilveren Kruis (ZK) aan op basis van het verplichte eigen risico van € 385,- per jaar.

Basisverzekering:

  • Basis Budget vanaf € 94,46 per maand
  • Basis Zeker vanaf € 105,71 per maand 
  • Basis Exclusief vanaf € 109,58 per maand

Aanvullende pakketten:

  • Aanvullende verzekering vanaf € 2,51 per maand
  • Tandartsverzekering vanaf € 5,74 per maand

Ga naar www.zk.nl/collectiviteitszoeker, voer 'branche VOB' in om de pakketten in te zien en uw premie te berekenen.

Nieuw in 2017: extra dekking

Vanaf 2017 krijgen uw medewerkers en vrijwilligers bij de aanvullende verzekeringen (vanaf 1 ster) extra vergoedingen voor veel voorkomende risico's. Deze kosteloze werknemers aanvullende verzekering bestaat uit:

  • 3 extra behandelingen fysiotherapie
  • €300,- telefonische psychologische hulpverlening
  • €250,- leefstijltraining

Uw voordeel

De collectieve zorgverzekering kost u als werkgever niets en is een goede aanvulling op de arbeidsvoorwaarden van uw organisatie.

De VOB vindt het belangrijk dat u uw medewerker of vrijwilliger in de branche openbare bibliotheken een goede en betaalbare zorgverzekering kunt aanbieden. Uw personeel kan kiezen voor een collectieve zorgverzekering bij Aevitae/VGZ of Zilveren Kruis Achmea.

Maximale korting

De VOB is er in geslaagd om ook voor 2017 de maximale (wettelijk toegestane) korting van 10% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekeringen voor u te regelen. Bij zowel Aevitae/VGZ als Zilveren Kruis Achmea kunt u gebruik maken van deze kortingen.

Aanbieders

Concordia de Keizer regelt voor de VOB het contact met Aevitae en voor de Federatie Cultuur met Zilveren Kruis Achmea.
Aevitae werkt nauw samen met zorgverzekeraar VGZ.
Zilveren Kruis behoort met onder andere Avéro Achmea, FBTO en Interpolis tot de zorgverzekeraars van Achmea, gebundeld in de divisie Zorg en Gezondheid.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 04 september 2017