Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Arbodienstverlening

Arboned verzorgt uw arbodienstverlening in de bibliotheekbranche.

Uw voordeel

De VOB biedt, in samenwerking met ArboNed, diensten aan om met ongewenste omgangsvormen om te kunnen gaan. Voor uw medewerkers en vrijwilligers. Alle leden van de VOB kunnen hier gebruik van maken ongeacht of zij voor verzuimbegeleiding een contract met ArboNed hebben.
Voor de toegang tot opvang betaalt u niets. U kunt uw organisatie gratis inschrijven. Pas als Arboned een melding ontvangt, worden er kosten in rekening gebracht. Voor een gemaximeerd aantal uren en tegen een gereduceerd tarief. Log rechtsboven in voor het inschrijfformulier en het tarievenoverzicht.

Wanneer interessant?

Volgens de Arbocatalogus Openbare Bibliotheken bent u als werkgever verantwoordelijk voor het aanstellen van een vertrouwenspersoon voor de opvang van werknemers die te maken hebben gehad met agressie. Dit kan zowel een interne als een externe medewerker zijn, bijvoorbeeld iemand van een arbodienst.

Aanbieder

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat zij kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Dagelijks staat ArboNed klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 02 juli 2019