Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Bespaar op uw OZB

Drevast Bouw en Waarderingen onderzoekt of u kunt besparen op uw OZB belasting en doet dit voor leden van de VOB op basis van no cure no pay. Voor u betekent dit geen moeite of onnodige kosten en wél kans op besparen.

Inmiddels is de structurele jaarlijkse besparing voor de bibliotheekbranche op onroerendezaakbelasting (OZB) opgelopen tot een kleine 140.000 euro per jaar, voor bijna 50 verschillende bibliotheekorganisaties.

Bonne Westdorp (directeur Idea RegioCultuurCentrum) zegt: "Professionele adviseurs die snel en adequaat onze organisatie ondersteunen bij WOZ discussies en vraagstukken met betrekking tot onroerend goed".

Karin Meijerman (directeur-bestuurder van De Bibliotheek Drachten/Smallingerland) zegt: "Vrijwel zonder moeite van onze kant heeft Drevast voor ons, met 5 jaar terugwerkende kracht, de OZB aanslagen fors teruggebracht. Een mooi resultaat!"

Uw voordeel

Als het lukt om uw aanslag te verminderen, betaalt de gemeente u het te veel betaalde bedrag aan belasting terug. U ontvangt een factuur van Drevast voor 30% van het terugbetaalde bedrag excl. btw.

Als het niet lukt, betaalt u niets.

Hoe werkt het?
  1. Stuur uw OZB aanslag aan Drevast en;
  2. machtig hen om namens u bezwaar te maken.
  3. Drevast onderzoekt of uw aanslag te hoog is;
  4. voert namens u de bezwaarprocedure;
  5. en houdt u op de hoogte.

Wanneer interessant?

Als u eigenaar of gebruiker bent van een cultureel of bijzonder gebouw en een aanslag OZB ontvangt, dan is het interessant om contact op te nemen met Drevast.

Drevast

Drevast is een adviesbureau voor bouw en huisvesting en dé expert als het gaat om de bijzondere gebouwen die kenmerkend zijn voor de culturele sector. In de afgelopen 16 jaar hebben zij ruim 300 bibliotheken, musea en kunstencentra geadviseerd, altijd met oog voor het individuele karakter van het vastgoed én een constructieve relatie met de gemeente.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 04 september 2017