Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Bespaar op uw ozb

Drevast Bouw en Waarderingen onderzoekt of u kunt besparen op uw onroerendezaakbelasting (ozb) en doet dit voor leden van de VOB op basis van no cure no pay. Voor u betekent dit geen moeite of onnodige kosten en tóch kans op besparen.

Inmiddels is de totale besparing voor de bibliotheekbranche op ozb opgelopen tot meer dan € 500.000,- voor meer dan 60 verschillende bibliotheekorganisaties.

Harry van der Borg (hoofd facilitaire zaken Biblionet Groningen) zegt:

"Vorig jaar heeft Biblionet Groningen Drevast benaderd met het verzoek om de WOZ belastingen door te lichten. Dit heeft ons een forse besparing op de WOZ belasting opgeleverd. Deze besparing werkt in de toekomst door. De communicatie, verslaglegging en verantwoording van Drevast hebben wij als zeer zorgvuldig ervaren. Kortom, Drevast is hierin een betrouwbare partner gebleken."

Uw voordeel

Als het lukt om uw aanslag te verminderen, betaalt de gemeente u het te veel betaalde bedrag aan belasting terug. U ontvangt een factuur van Drevast voor 30% van het terugbetaalde bedrag excl. btw.

Als het niet lukt, betaalt u niets.

Hoe werkt het?
  1. Stuur uw ozb aanslag aan Drevast en;
  2. machtig hen om namens u bezwaar te maken.
  3. Drevast onderzoekt of uw aanslag te hoog is;
  4. voert namens u de bezwaarprocedure;
  5. en houdt u op de hoogte.

Wanneer interessant?

Als u eigenaar of gebruiker bent van een cultureel of bijzonder gebouw en een aanslag ozb ontvangt, dan is het interessant om contact op te nemen met Drevast.

Drevast

Drevast is een adviesbureau voor bouw en huisvesting en dé expert als het gaat om de bijzondere gebouwen die kenmerkend zijn voor de culturele sector. In de afgelopen 17 jaar hebben zij ruim 300 bibliotheken, musea en kunstencentra geadviseerd, altijd met oog voor het individuele karakter van het vastgoed én een constructieve relatie met de gemeente.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 20 februari 2018