Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Vaste telefoniekosten

Binnen uw vestigingen gebruikt u vaste telefoonlijnen. Zo bent u bereikbaar voor uw leden, stakeholders en bezoekers. En vergeet niet dat u deze lijnen ook gebruikt voor bijvoorbeeld uw pinsysteem, beveiliging, liften op locatie(s) en gebruik van catalogi en digitale diensten.

Samen met ACG Adviezen heeft onze vereniging onderhandeld om u een besparing op uw vaste telefoniekosten te kunnen aanbieden.

Ons voordeel

Logo Ziggo zakelijk

Bespaar 25% op gebruik van het stabiele KPN-netwerk via Ziggo Zakelijk. De nieuwe provider wordt Ziggo Zakelijk. Meerdere providers 'huren' als het ware de lijnen van KPN, waaronder ook deze provider. De factuur ontvangt u van Ziggo Zakelijk.

Ziggo Zakelijk kan de prijzen niet tussentijds verhogen. U gaat een contract aan van 2 jaar. Daarin is uw besparing gewaarborgd.

Kijk voor meer informatie op Bespaar nu op uw vaste telefoniekosten: hoe werkt het?

Wanneer interessant?

KPN vaste telefonie ledenvoordeel VOB

U blijft net zo goed bereikbaar als nu; er verandert voor u qua telefonie niets. U kunt gewoon uw eigen nummers behouden. Het is een factuurmatige overname. Technisch verandert er niets en er komt geen monteur aan te pas.

Ik wil 25% besparen! Wat moet ik nu doen?

  1. Klik hier om op de actiepagina voor uw voordeel te komen;
  2. vul de benodigde gegevens in;
  3. stuur een recente en complete factuur mee van uw telefonie.
    U kunt op 2 manieren uw facturen sturen: scannen/mailen naar info@spam-preventionacgadviezen.nl of opsturen naar ACG Adviezen.

Nadat uw aanvraag ontvangen is, neemt ACG Adviezen zo snel mogelijk contact met u op. Uw besparingen gaan in zodra ACG Adviezen de getekende offerte ontvangt.

Onze aanbieder

Logo ACG Adviezen

De adviseurs van ACG Adviezen zijn onafhankelijk die voor u als klant op zoek is gegaan naar de beste deal. Wij vinden het belangrijk om goed en open contact met u te hebben. Als er vragen zijn op het gebied van telefonie kunt u altijd bij ons terecht.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 06 juni 2018