Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Kopieren en printen

Bibliotheken bieden onze samenleving vrije toegang tot informatie, debat en cultuur. Uw medewerkers en bezoekers gebruiken kopieerapparaten, printers, scanners en aanverwante oplossingen.

Bespaar op uw kopieer- en printkosten. Voor onze leden kan PrintScan besparingen behalen op deze specifieke contracten.

Uw voordeel

VOB biedt, in samenwerking met PrintScan, uw bibliotheekorganisatie aantrekkelijke kortingen aan op basis van no cure / no pay. Opgedane ervaringen, zowel binnen als buiten de bibliotheekbranche, laten zien dat er substantiële besparingen mogelijk zijn.

Als het lukt om de kosten op deze contracten te verminderen, ontvangt u een factuur van PrintScan ter hoogte van 15% over de looptijd besparing. Als het niet lukt een besparing te realiseren, betaalt u niets. Indien gewenst zijn andere afspraken ook mogelijk  (fixed fee of uurtarief).

Hoe werkt het?
  1. Bel met PrintScan;
  2. Maak een afspraak.
Wie ging u voor?

Voor Chassé Theater heeft PrintScan met een kritische blik een inventarisatie uitgevoerd. Door naar een nieuwe invulling te gaan, waarbij kwaliteit van product en afdruk een belangrijke rol speelt, is er gekozen voor een nieuwe leverancier. PrintScan heeft én functionele verbeteringen én besparing van 50% op de kosten weten te realiseren.
ROC Rijn IJssel heeft met behulp van de expertise van PrintScan een succesvol Europese Aanbestedingstraject doorlopen. PrintScan heeft eerst een rapport geschreven waarin is geadviseerd een nieuwe richting in te slaan. Dit advies is overgenomen en vertaald in een Europees Aanbestedingsdocument. De uitslag is een succes op alle fronten.

Wanneer interessant?

Als uw huidige contract binnen 24 maanden verloopt, dan is het interessant om nu contact op te nemen met PrintScan.

Aanbieder

PrintScan is een onafhankelijk en gespecialiseerd bureau en geen leverancier. Wij helpen organisaties bij specifieke inkoop van kopieer- en printapparatuur. Wij zijn opgericht door mensen die 25 jaar specialistische markt- én productkennis hebben.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 18 maart 2019