Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

De Nestorkring

De Nestorkring draagt bij aan het optimaal functioneren van maatschappelijke organisaties.

Maatschappelijke organisaties, zoals ook Openbare Bibliotheken, moeten zich verhouden tot lastige kwesties die om oplossingen vragen: de inrichting van bestuur en organisatie, de relatie tussen professionals en vrijwilligers, het adequaat reageren op maatschappelijke ontwikkelingen en steeds weer moeten omgaan met nieuwe regels en daarvan afhankelijke financiering. Ondersteuning door een onafhankelijke deskundige nestor kan hierbij helpen.

Uw voordeel

Omdat de nestors geen honorarium voor hun werk vragen, blijven de kosten voor uw organisatie beperkt. Bij de start van een opdracht brengt de Nestorkring eenmalig een bedrag van € 900,- (excl. 21% btw) voor bureau- en bemiddelingskosten in rekening. De nestor ontvangt een (reis)kostenvergoeding. De ondersteuning duurt in beginsel 6 maanden.

Aan leden van de Vereniging van Openbare Bibliotheken biedt de Nestorkring een korting aan op de bemiddelings- en bureaukosten. Als een aanvraag voor ondersteuning tot een contract leidt betaalt de opdrachtgever € 750,- (excl 21% btw).

Wanneer interessant?

Voor onze leden die behoefte hebben aan een professioneel klankbord op het gebied van strategie, ontwikkeling, personeelsbeleid of financieel beleid.

Aanbieder

De Nestorkring is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk met als doel om de bestuurlijke en organisatorische ervaring en deskundigheid van senior bestuurders en managers niet verloren te laten gaan. Maatschappelijke organisaties, zoals ook openbare bibliotheken, kunnen er hun voordeel mee doen.

Sinds de oprichting in 1990 is de Nestorkring uitgegroeid tot een landelijk netwerk van ongeveer 30 senioren. Met een schat aan ervaring in uiteenlopende branches en disciplines. Nestors zijn breed inzetbaar en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van strenge criteria.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 06 november 2018