Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

De Leestafel

VOB is onlangs een samenwerking gestart met De Leestafel. De Leestafel maakt deel uit van de DLT Media Groep en is marktleider in het leveren van tijdschriften aan bedrijven en instellingen. Sinds 1998 distribueren zij maandelijks tijdschriftenpakketten naar meer dan 30.000 locaties in Nederland, UK, Spanje en Zuid-Afrika.

“Bibliotheek Rotterdam heeft al jaren een goede samenwerking met De Leestafel en de service is prima. De Leestafel is naast de reguliere abonnementen die wij hebben een goede aanvulling, vooral de keuzemogelijkheid is een voordeel om het pakket toch wat gevarieerder per locatie samen te stellen”. - Irene Schuiten (Bibliotheek Rotterdam)

Aanbieder

De Leestafel biedt bibliotheken de mogelijkheid om goedkoop en eenvoudig tijdschriften aan te schaffen. Onze leden kunnen kiezen uit één van de vooraf samengestelde pakketten of stellen simpelweg een eigen pakket samen (Selectpakket) uit een assortiment van meer dan 80 tijdschriften. Een pakket bestaat uit minimaal 15 verschillende tijdschriften dat maandelijks wordt geleverd.  

Uw voordeel

  • De eerste 2 maanden gratis tijdschriften (t.w.v. €55,90) bij een Selectpakket of €45,90 bij een vooraf samengesteld pakket.
  • Een jaar lang gratis het Kindersupplement (t.w.v. €63,00).
  • Een vooraf samengesteld pakket in het eerste jaar voor €17,95 i.p.v. €22,95 per maand of een Selectpakket in het eerste jaar voor €22,95 i.p.v. €27,95 per maand.
  • Keuze uit meer dan 80 tijdschriften.
  • Maandelijks minimaal 15 tijdschriften.
  • Tijdschriften worden uw eigendom en hoeven niet retour.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.deleestafel.nl of neem contact op met Anass Ouass per telefoon: 079-3162051 of mail: a.ouass@spam-preventiondeleestafel.nl.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 27 november 2018