Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Lean management

Beter met minder, meer tevreden klanten, de juiste dingen doen, dagelijks verbeteren, op jacht naar perfectie, dat zijn enkele uitspraken die passen bij Lean Management.

Emerald Business Improvement kan uw bibliotheekorganisatie helpen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren met hulp van Lean Management inzichten.

Uw voordeel

Voor VOB-leden geldt als exclusieve aanbieding een korting van 10% op Lean Management verbeter trajecten en een korting van 15% op Lean Management trainingen en simulaties.

Wanneer interessant?

Vaak leidt invoering van de Lean Management methode tot grote verbeteringen. Zoals Theo Schilthuizen van de Bibliotheek Schiedam zegt: "Emerald Business Improvement heeft voor onze organisatie een veranderingsprogramma ontworpen en uitgevoerd dat vooral ging over het verbeteren van de waarde die wij aan onze klanten leveren. Hierbij zijn processen aangepast en efficiënter gemaakt. Dit alles is op een gestructureerde manier uitgevoerd zodat ik een goed beeld had van de stappen die genomen werden. Dit maakte de communicatie over de verandering makkelijker richting de stakeholders. Het resultaat van dit verbeteringsprogramma is een duidelijke kostenbesparing, efficiëntere processen, meer tevreden klanten en meer tevreden medewerkers. Ik kan oprecht zeggen dat hierdoor de continuïteit van onze organisatie beter geborgd is."

Of zoals Mariet Wolterbeek van Bibliotheek Z-O-U-T haar beoordeling eindigt: "Alles bij elkaar heel waardevol en door een veranderde attitude ook duurzaam!"

Aanbieder

Emerald Business Improvement heeft in diverse bedrijfssectoren als het bankwezen, baggerbedrijf en inmiddels ook bij bibliotheken Lean management toegepast. Telkens zijn grote verbeteringen in de bedrijfsprocessen of in de klanttevredenheid behaald. U vindt diverse referenties evenals meer informatie over Lean Management op de website van Emerald Business Improvement.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 04 september 2017