Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Energie

Uw bibliotheekvestigingen zijn centra voor cultuur, ontmoeting en debat met grote aantallen bezoekers. Dit vraagt om het goed organiseren van energie binnen uw gebouwen voor uw medewerkers, uw bezoekers en uw collecties.

Als lid van de VOB kunt u gebruik maken van aantrekkelijke tarieven voor energie en van adviesdiensten van EnergieLive. Speciaal voor culturele instellingen heeft EnergieLive Het Cultuurcollectief opgezet. 

Uw voordeel

  • De scherpste (groene) energietarieven en de beste leveringsvoorwaarden.
  • U lift mee op de volumes van uw branchegenoten.
  • Kenniskruisbestuiving en advies op het gebied van verduurzaming.
  • De mogelijkheid tot het bijna realtime uitlezen van uw meters via de Monitoringsdienst.
  • Twee vaste accountmanagers binnen EnergieLive vormen hét aanspreekpunt voor al uw energie gerelateerde vragen.

Wanneer interessant?

Voor de meeste bibliotheken is het interessant om de energie-inkoop uit handen te geven aan EnergieLive en deel te nemen aan Het Cultuurcollectief. Naast de collectieve aanpak houden zij de wensen en eisen van de individuele deelnemers scherp in het oog. Dit betekent collectieve voordelen met individueel maatwerk.

Aanbieder

EnergieLive is opgericht in 2006 en een van de grootste zakelijke energieadviseurs van Nederland. EnergieLive is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van bedrijven bij de inkoop van energie. Daarnaast beheren zij uw gehele energieadministratie en begeleiden en adviseren zij bij verduurzamingstrajecten. EnergieLive heeft het antwoord op al uw vragen op het gebied van energie.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 04 september 2017