Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Energie

Bibliotheekvestigingen zijn centra voor cultuur, ontmoeting en debat met grote aantallen bezoekers. Dit vraagt om het goed organiseren van energie binnenin jouw gebouw voor je medewerkers, bezoekers en collectie. 

Als lid van de VOB kun je gebruik maken van aantrekkelijke tarieven voor energie en van adviesdiensten van EnergieLive. Speciaal voor culturele instellingen heeft EnergieLive Het Cultuurcollectief opgezet.

"Sinds het najaar van 2017 voorziet EnergieLive de Bibliotheek Utrecht van advies op het gebied van energie-inkoop en per 2018 hebben wij deze inkoop ondergebracht bij hen in het Cultuurcollectief. De betrokkenheid en kennis van de medewerkers is groot. De relatie met de vaste adviseur ervaren wij als prettig en het hebben van deze vaste accountmanager die zaken snel en oplossingsgericht oppakt is uitermate prettig bij de complexe materie van energie-inkoop." - Herman Scheffer, directiesecretaris de Bibliotheek Utrecht

Voordeel

  • De scherpste (groene) energietarieven en de beste leveringsvoorwaarden.
  • Je lift mee op de volumes van je branchegenoten.
  • Kenniskruisbestuiving en advies op het gebied van verduurzaming.
  • Met de gratis Monitoringsdienst je meters bijna realtime uitlezen.
  • De Monitoringsdienst is conform de milieuregels van het Activiteitenbesluit.
  • Twee vaste accountmanagers binnen EnergieLive vormen hét aanspreekpunt voor al uw energie gerelateerde vragen.

Wanneer interessant?

Voor de meeste bibliotheken is het interessant om de energie-inkoop uit handen te geven aan EnergieLive en deel te nemen aan Het Cultuurcollectief. Naast de collectieve aanpak houden zij de wensen en eisen van de individuele deelnemers scherp in het oog. Dit betekent collectieve voordelen met individueel maatwerk.

Aanbieder

EnergieLive is opgericht in 2006 en een van de grootste zakelijke energieadviseurs van Nederland. EnergieLive is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van bedrijven bij de inkoop van energie. Daarnaast beheren zij uw gehele energieadministratie en begeleiden en adviseren zij bij verduurzamingstrajecten. EnergieLive heeft het antwoord op al uw vragen op het gebied van energie.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 31 januari 2019