Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Bedrijfshulpverlening

Bibliotheken bieden onze samenleving vrije toegang tot informatie, debat en cultuur. Uw bibliotheek is een centrum voor ontmoeting en educatie met grote aantallen bezoekers.

Dit vraagt om het goed organiseren van veiligheid binnen uw gebouwen voor uw medewerkers, uw bezoekers en uw collecties. Het organiseren van veiligheid is best lastig. Meerdere factoren bepalen wat er binnen uw bibliotheek geregeld moet worden.

Als lid van de VOB kunt u gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op de bedrijfshulpverleningscursussen en adviesdiensten van BHV.NL.

Uw voordeel

VOB biedt, in samenwerking met Federatie Cultuur (FC) en BHV.NL, uw bibliotheek aantrekkelijke kortingen aan op de cursussen en adviesdiensten zoals:

  • Incompany kortingen tot 25%
    Een cursus op uw eigen locatie kan al vanaf zes cursisten. U zorgt voor de locatie BHV.NL voor de rest. Niet alleen betaalt u een veel lager tarief maar u bespaart ook nog eens fors op reistijd en reiskosten. Nog een voordeel: de inhoud van de cursus kan exact afgestemd worden op de bij u aanwezige risico's.
  • Open cursus kortingen tot 30%
    Individueel deelnemen wanneer het u uitkomt. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende cursussen op ruim zestig locaties in Nederland. U bent snel aan de beurt en hoeft dus nooit lang te reizen. Inschrijven is heel eenvoudig en snel geregeld via www.bhv.nl.
  • Adviesdiensten kortingen tot 10% korting
    Wilt u hulp bij het opstellen van uw Risicoinventarisatie en -evaluatie (RI&E), noodplannen of vluchtwegtekeningen? De veiligheidsdeskundigen staan voor u klaar.

Wanneer interessant?

Bedrijfshulpverlening (BHV) is vastgelegd in de Arbowet. Één van de opgenomen eisen is het organiseren van de bedrijfshulpverlening en het beschikken over voldoende gekwalificeerde bedrijfshulpverleners (BHV-ers). Organisaties met ten hoogste 40 uur arbeid per week (alle fte's bij elkaar opgeteld) zijn ook verplicht een RI&E op te stellen en met een noodplan te oefenen.

Aanbieder

BHV.NL laat zich al bijna twintig jaar leiden door slechts één vraag: 'Hoe kunt u veiligheid beter organiseren?' Die vraag vertalen zij naar cursussen, adviezen en begeleiding. Deels wordt veiligheid van uw medewerkers en bezoekers bepaald door wetgeving en deels door uw ambitie. Met andere woorden; 'Hoe veilig wilt u het geregeld hebben?'.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 15 april 2019