Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Auteursrechten muziek

Muziek kan een positieve bijdrage leveren, voor medewerkers en bezoekers van uw vestigingen.

De Vereniging van Openbare Bibliotheken heeft een collectieve regeling met Buma/Stemra.

Uw voordeel

Dit houdt in dat de deelnemers aan deze regeling, een korting van 10% ontvangen op de factuur van Buma.
Voor meer informatie over deze regeling en de bijbehorende korting, kunt u contact opnemen met Toon Kets van de Vereniging van Openbare Bibliotheken.

Wanneer interessant?

Muziek kan van belang zijn voor het succes van een organisatie. Uit onderzoek blijkt dat werknemers de werkomgeving als minder formeel ervaren, meer ontspannen zijn en met meer plezier naar het werk gaan als er muziek wordt gedraaid op de werkvloer. Ook zorgt muziek op de werkvloer ervoor dat uw medewerkers zich beter kunnen concentreren op het werk. Muziek draagt dus bij aan de productiviteit en het welzijn van uw werknemers.
Daarnaast kan muziek een positief effect hebben op hoe bezoekers uw bibliotheek ervaren. U kunt hiervoor muziek gebruiken tijdens voorleesdagen, een optreden van een muzikant(en) of een expositie. Als u muziek afstemt op uw werknemers en uw bezoekers, zult u ervaren dat muziek werkt.
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de wijze waarop u muziek kunt inzetten, dan kunt u contact opnemen met Petra de Vent van Buma/Stemra via petra.de.vent@spam-preventionbumastemra.nl.

Aanbieder

Buma/Stemra behartigt de belangen van componisten, tekstdichters en muziekuitgevers in Nederland. Buma verleent namens aangesloten leden toestemming voor het gebruik van hun creaties door het afsluiten van een overeenkomst met gebruikers van muziek.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 07 oktober 2019