Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Persberichten

In de rechterkolom vindt u de persberichten van de VOB vanaf 2010.

Vanuit de media, pers of voor woordvoering kunt u contact opnemen met Francien van Bohemen via (030) 30 70 307, 06 510 85 618 en bohemen@spam-preventiondebibliotheken.nl.

In het dossier Belangenbehartiging/bibliotheek in media kunt u een (niet volledig) overzicht vinden in welke landelijke media de bibliotheek is genoemd.

2017

SeniorWeb, Vereniging van Openbare Bibliotheken en Koninklijke Bibliotheek bundelen krachten om ouderen digitaal vaardig te maken - dec 2017

Op 13 december ondertekenden SeniorWeb, de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) en de Koninklijke Bibliotheek (KB) een overeenkomst, voor de duur van een jaar, om samen te werken aan het vergroten van digitale vaardigheden en digitale participatie van ouderen. Bekijk hier het persbericht.

Burgemeester Jan van Zanen heeft Huis van de Branche van Openbare Bibliotheken geopend - nov 2017

Op 1 november heeft Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht en voorzitter van Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), het Huis van de Branche van Openbare Bibliotheken geopend.

Op deze dag heeft burgemeester het nieuwe kantoor van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) geopend samen met twee robots. Op 1 november start ook 'Nederland Leest', de grootste leescampagne van de openbare bibliotheken. De VOB heeft beide evenementen in een feestelijke opening gecombineerd. Bekijk hier het persbericht 'Burgemeester Jan van Zanen heeft Huis van de Branche van Openbare Bibliotheken geopend'.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 21 februari 2018