Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

21-03-2019

GLANSRIJK slagen? Op naar de bibliotheek

Scholieren en studenten weten de bibliotheek steeds beter te vinden. Ze kunnen een steuntje in de rug gebruiken voor en tijdens de examenperiode.   De komende tijd kunnen... meer »

20-03-2019

Jaarlijks € 5 miljoen extra vervolgaanpak...

Het kabinet investeert, mede dankzij de in het Regeerakkoord opgenomen structurele extra investering van € 5 miljoen per jaar, de komende vijf jaar bijna € 125 miljoen in maatregelen voor de aanpak... meer »

20-03-2019

Nieuwe uitdaging voor Toon Kets

Per 1 april gaat onze collega Toon Kets aan de slag als G4-projectleider 'Ouderen in de Wijk'. Vanaf dat moment is hij niet meer werkzaam voor het bureau van de Vereniging... meer »

20-03-2019

Vacature: lid adviescommissie CBCT

Ben jij die bibliotheekdirecteur van een lid-organisatie die bij wil dragen aan het up to date houden van het certificeringskader Kwaliteit in Beeld? Dan hebben wij een interessante vacature voor... meer »

19-03-2019

Bezoek Kinderzwerfboek op Het Nationale...

Op dinsdag 16 april vindt het Nationale Bibliotheekcongres weer plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een van de organisaties die daar verbinding zoekt met bibliotheken, is... meer »

19-03-2019

Innovatie in bibliotheken: nieuws uit de regio

Elke week vertelt een van de regiogidsen over vernieuwende en interessante projecten, deze week Vie van Steenbergen meer »

18-03-2019

Nieuwe elementen huisstijlhandboek

Het huisstijlhandboek van de Bibliotheek is weer geüpdatet. Deze nieuwe versie bevat uitingen in neutrale vormgeving en een PowerPoint-template op veler verzoek. Format Basisvaardigheden Voor... meer »