Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

26-02-2018

Werkbezoek Antionette Laan aan...

Op uitnodiging van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) bezochten Antoinette Laan (Tweede Kamerlid VVD) en Simon Becker (Gemeenteraadslid VVD) de Stationsbieb in... meer »

20-02-2018

Traject gezamenlijke cao Openbare Bibliotheken en...

Sociale partners Openbare Bibliotheken en Kunsteducatie gaan de komende periode hard aan het werk om te komen tot één gezamenlijke cao. De twee cao-tafels hebben zich ten doel gesteld om op 1 juli... meer »

20-02-2018

Aanslag ozb/WOZ-beschikking al ontvangen?

Bezwaar maken tegen de aanslag ozb/WOZ moet binnen zes weken en de meeste aanslagen komen binnen in januari en februari. Drevast Bouw en Waarderingen onderzoekt of u kunt besparen op uw OZB.... meer »

19-02-2018

Raad keurt ratificatie Verdrag van Marrakesh goed

De Raad heeft donderdag 15 februari een besluit aangenomen tot goedkeuring van de sluiting van het Verdrag van Marrakesh tot bevordering van de toegang tot gepubliceerde werken voor personen die... meer »

14-02-2018

Reactie VNG op midterm review

Bibliotheken hebben behoefte aan steun voor innovatie en het functioneren van bibliotheken in krimpgebieden verdient meer aandacht. Dat stelt de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) in... meer »

12-02-2018

VNG en certificeringskader bibliotheek, cultuur...

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) zal het certificeringskader voor bibliotheek, cultuur en taal bij de gemeenten onder de aandacht brengen en hen adviseren om in de inkoop- of... meer »

05-02-2018

Inbreng schriftelijk overleg midterm review Wsob

Op dinsdag 30 januari sloot de schriftelijke vragenronde over de midterm review Wet stelsel openbare bibliotheekvoorzieningen (Wsob). De vragenronde betrof ook de uitvoering van de motie van Tweede... meer »