Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

31-05-2017

De bibliotheek en kinderen in armoede

Eerder informeerde we u over de afspraken tussen het Rijk en de gemeenten voor kinderen in armoede. De inspiratiesheet 'De bibliotheek heeft zoveel te bieden voor de jeugd' helpt u op weg... meer »

22-05-2017

Bijeenkomsten Informatiebeveiliging en Privacy...

De Stichting Samenwerkende POI's Nederland (SPN) heeft de presentaties van alle sprekers online gezet en deze aangevuld met handouts die meer inzicht, handvatten en oplossingen bieden om... meer »

17-05-2017

Werkgroep COAOB-POB van start

De werkgroep COAOB-POB bestaat uit vertegenwoordigers van de VOB, vakbonden en het Pensioenfonds Openbare Bibliotheken (POB). Deze werkgroep gaat een brug slaan tussen de rapporten van beide... meer »

16-05-2017

Gezamenlijke cao-overleg opgeschort

De vakbonden hebben besloten om het gezamenlijk overleg tussen de cao-tafel Openbare Bibliotheken en cao-tafel Kunsteducatie voor onbepaalde tijd op te schorten. Zij hebben dit besluit op 9 mei in... meer »

15-05-2017

Regiobijeenkomsten en meer: ons bestuur op 11 mei

Op 11 mei is ons bestuur weer bij elkaar gekomen onder ander voor de voorbereiding van onze komende ledenvergadering. Vaker ontmoeten Onze regiobijeenkomsten van 26 april en 10 mei zijn goed... meer »

09-05-2017

Hoe voer ik een succesvolle lokale lobby?

Breng de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon. Onze beknopte handreiking 'Hoe voer ik een succesvolle lokale lobby?' over beleid en gun-factor helpt u op... meer »

09-05-2017

Eblida publiceert manifest 'Take down the digital...

Het manifest is gericht aan alle overheden en pleit voor bibliotheken en hun rol in de samenleving. Eblida (European Bureau of Library Information and Documentation... meer »