Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

07-03-2018

Geharmoniseerd certificeringskader heet...

‘Kwaliteit in beeld - Certificeringskader voor bibliotheekwerk, cultuur en taal', is de naam van het nieuwe geharmoniseerde certificeringskader dat vanaf medio 2018 van start gaat. Prijsvraag De... meer »

07-03-2018

Anne Rube en Erna Winters herbenoemd in VOB...

Het bestuur van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) heeft in de bestuursvergadering van 6 maart 2018 Anne Rube en Erna Winters herbenoemd (met terugwerkende kracht per januari 2018)... meer »

05-03-2018

AVG – hoe staat het ervoor met wachtwoorden?

Ethisch hacker en security consultant Maarten Hartsuijker keek rond bij bibliotheken en de beveiliging van inlogs van bibliotheekleden. Hij schreef er de blog Bibliotheken gebruiken online... meer »

05-03-2018

(Her)beleef Ex Libris

De Vereniging van Openbare Bibliotheken en ProBibio willen iedereen bedanken die bij de vertoningen aanwezig was en eraan bijgedragen heeft om de exclusieve vertoningen van 'Ex Libris: The New York... meer »

27-02-2018

Eerste werkgroep traject nieuwe cao van start

Op dinsdag 27 februari kwam voor het eerst een werkgroep bij elkaar om voorstellen uit te werken voor de gezamenlijk onderhandelingen die moeten leiden tot de totstandkoming van een... meer »

26-02-2018

Escape Room cybersecurity op het Nationale...

Ervaar allerlei aspecten van cybersecurity in het kader van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming, in onze Escape Room cybersecurity op het Nationale... meer »

26-02-2018

Verzamel-cao private aanvulling WW en...

Stichting Private Aanvulling WW en WGA (SPAWW) heeft eind januari een aanvraag ingediend bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) voor het algemeen verbindend verklaren (AVV) van... meer »