Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

10-04-2019

Subsidieregeling MeeMaakPodia en bibliotheken

Vanaf 6 mei 2019 kunnen bibliotheken, theaters en musea die de verbinding zijn aangegaan met hun omgeving zich weer inschrijven voor de subsidieregeling ‘MeeMaakPodia’ van het Fonds voor... meer »

09-04-2019

Het Nationale Bibliotheekcongres: stel je vragen...

Ben jij bezig met innovatie en kun je wel wat hulp of inspiratie gebruiken? Innovatie inspiratie Tijdens het Nationale Bibliotheekcongres kun je bij de stand van SPN inspiratie halen uit... meer »

08-04-2019

Innovatie in bibliotheken: nieuws uit de regio

Elke week vertelt een van de regiogidsen over vernieuwende en interessante projecten. Deze week geen regiogids, wel Erik Boekesteijn. De vier regiogidsen en Joost Zijderveld werken samen met Erik... meer »

08-04-2019

Reactie minister OCW op Kamervragen over Monitor...

Minister van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft op 5 april een schriftelijke reactie gestuurd naar de Tweede Kamer over de Monitor Bibliotheekwet. De vaste kamercommissie voor... meer »

03-04-2019

Wat willen medewerkers?

In deze krappe arbeidsmarkt zijn goed gekwalificeerde nieuwe medewerkers niet makkelijk te vinden en als je ze hebt gevonden. Hoe zorg je er voor dat deze medewerkers ook graag in jouw... meer »

03-04-2019

Waarover gaat de nieuwe auteursrechtenrichtlijn?

Om meer inzicht te geven in wat de vernieuwde en aan het digitale tijdperk aangepaste auteursrechtenrichtlijn inhoudt, heeft de Europese Commissie een informatieblad gepubliceerd. Digitale... meer »

03-04-2019

Innovatie in bibliotheken: nieuws uit de regio

Elke week vertelt een van de regiogidsen over vernieuwende en interessante projecten, deze week geen regiogids maar wel Joost Zijderveld. meer »