Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

25-02-2019

Frans Bromet in de bibliotheek

Tijdens de Boekenweek van 2019 zendt de VPRO van maandag tot en met vrijdag de serie 'Woorden en daden' uit, waarin Frans Bromet door acht openbare bibliotheken dwaalt en bezoekers, medewerkers en... meer »

25-02-2019

Uit het gezamenlijke cao overleg

Op 21 februari zijn er tijdens het gezamenlijk overleg van het Centraal Overleg Arbeidsvoorwaarden Openbare Bibliotheken (COAOB) en Overleg Arbeidsvoorwaarden Kunsteducatie (OAK) in Babel Den Bosch,... meer »

19-02-2019

Innovatie in bibliotheken: nieuws uit de regio

Elke week vertelt een van de regiogidsen over vernieuwende en interessante projecten, deze week geen regiogids maar wel Erik Boekesteijn. meer »

19-02-2019

Paul Broekhoff benoemd in StOL

Op 14 februari heeft ons bestuur Paul Broekhoff (directeur Bibliotheek Den Haag) benoemd als opvolger van Rob Pronk in de VOB onderhandelingsdelegatie in de Stichting Onderhandelingen... meer »

18-02-2019

Aan de slag met digitale inclusie

In de publicatie ‘Aan de slag met Digitale Inclusie’ van de VNG, lees je hoe diverse gemeenten ervoor zorgen dat hun digitale dienstverlening ook toegankelijk is voor mensen die niet zo digivaardig... meer »

18-02-2019

VOB ondersteunt deal KB Belastingdienst niet

Het bestuur van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) heeft unaniem besloten om de overeenkomst van de Koninklijke Bibliotheek (KB) met de Belastingdienst niet mede te onderschrijven, omdat... meer »

18-02-2019

Wat ons bestuur besproken heeft op 14 februari

Op 14 februari kwam ons bestuur bij elkaar om onder andere te praten over de Belastingdienst overeenkomst KB, VOB 3.0, Project NBP en deelname aan de businesscase collectief landelijk... meer »