Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

23-03-2017

Vaststelling tarieven leenvergoeding 2017...

Op 15 maart heeft de Stichting Onderhandelingen Leenvergoedingen (StOL) geen overeenstemming bereikt over de tarieven leenvergoeding voor 2017. De StOL komt medio mei bij elkaar om verder te... meer »

16-03-2017

'Effectmeting hoognodig' op Nationale...

De sessie 'Effectmeeting hoognodig' uit het project meervoudig verantwoorden kon rekenen op veel belangstelling tijdens het Bibliotheekcongres op 14 maart. De zaal was meer dan vol. Edwin van der... meer »

13-03-2017

Aandacht voor Marrakesh Verdrag voor mensen met...

De VOB vraagt aandacht bij het parlement en ministeries van Veiligheid & Justitie (V&J), Economische Zaken (EZ) en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) voor de implementatie binnen de EU... meer »

13-03-2017

'Kwalitatieve reorganisatie; hoe doe je dat?' 8...

28 directeuren en P&O-functionarissen waren op 8 maart bijeen om zich te verdiepen in reorganisaties, fusies en opvolgend werkgeverschap. Voor de pauze gaven Madeleine Stefels en Pieter... meer »

02-03-2017

Nieuwe collega's op het bureau

Op 1 maart hebben we twee nieuwe collega's verwelkomd: Erma van Lamoen en Marsha de Munnik. Erma van Lamoen gaat aan de slag als beleidsadviseur en volgt daarmee Coen van Hoogdalem op. De eerste... meer »

20-02-2017

Lokale stimulering cultuur en sport

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten zet alle introducties en herijkingen van lokale stimuleringsregelingen op een rij in de ledenbrief 'Stimulering cultuur en sport in school en... meer »

15-02-2017

Informatiebeveiliging en Privacy...

In samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek (KB) en Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) organiseert de Stichting Samenwerkende POI's Nederland (SPN) vier regiobijeenkomsten rondom... meer »