Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

15-03-2019

Brief aan RvC over speerpunten...

Organisaties, verenigd in het Platform Cultuurparticipatie, hebben de Raad voor Cultuur (RvC) een brief en een aanvullende brief gestuurd n.a.v. cultuurparticipatie in adviesaanvraag... meer »

13-03-2019

Onderzoek naar duurzaamheid in de culturele sector

Om meer inzicht te krijgen in de manieren waarop verschillende culturele organisaties met duurzaamheid bezig zijn, is de Boekmanstichting samen met DPM|Duurzaamheid in Podia en Musea een... meer »

13-03-2019

Subsidie voor duurzame inzetbaarheid

Via de ESF-regeling Duurzame Inzetbaarheid bedrijven/instellingen, kunnen werkgevers van 8 t/m 12 april 2019 subsidie aanvragen de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers te verbeteren. Met deze... meer »

12-03-2019

Lancering online HR-platform in nieuwe Biebtobieb

Op 5 maart heeft BibliotheekWerk (SBW), samen met de Koninklijke Bibliotheek (KB), het online HR-platform gelanceerd tijdens de HR-bijeenkomst "Duurzame inzetbaarheid" bij de OBA. Het... meer »

11-03-2019

Innovatie in bibliotheken: nieuws uit de regio

Elke week vertelt een van de regiogidsen over vernieuwende en interessante projecten, deze week Ingrid Roelofs. meer »

07-03-2019

Vervolg overeenkomst Belastingdienst en KB

Op 15 februari hebben onze leden het bericht ontvangen dat de VOB zich niet schaart achter de overeenkomst zoals die door de Koninklijke Bibliotheek (KB) gesloten is met de... meer »

06-03-2019

Nieuwe regiogidsen gezocht!

Innovatie is een beweging die niet stil staat. Daarom zijn we op korte termijn op zoek naar drie nieuwe regiogidsen die zich in willen zetten om bibliotheekinnovatie op te halen, kennis te... meer »