Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

25-04-2018

Onderzoek vrijwilligers in de bibliotheek...

Op 17 april publiceerde Stichting BibliotheekWerk (SBW) het onderzoek 'Vrijwilligers in de bibliotheek' waar bijna 125 bibliotheekorganisatie aan mee hebben gewerkt. Lees het volledige... meer »

23-04-2018

"Bibliotheken zijn publieke huiskamers"

"De openbare bibliotheken zijn in een dynamische fase van transitie, van traditionele boekenuitleencentra naar multifunctionele ontmoetingsplekken". De Raad voor Cultuur... meer »

19-04-2018

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar onze nieuwe ondernemende secretariaatsmedewerker / secretaresse. Houd je van het ondersteunende vak? Ben je ondernemend, professioneel, heb je een ontzorgende instelling en... meer »

19-04-2018

VOG gratis voor vrijwilligers bibliotheek

Vanaf 19 april komen bibliotheken in aanmerking voor een gratis VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) voor hun vrijwilligers. De Vereniging van Openbare Bibliotheken heeft zich de afgelopen periode... meer »

17-04-2018

Zet je #Biebmodus aan!

In aanloop naar de eindexamens laten de openbare bibliotheken ook dit jaar zien dat ze alles in huis hebben om scholieren en studenten te helpen om 'Glansrijk' te slagen. #Biebmodus De... meer »

16-04-2018

Informatiebijeenkomsten AVG

De Koninklijke Bibliotheek (KB) en de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) lichten de inventarisatie van de rolduiding en de nieuwe juridische stukken graag toe aan de bibliotheken.... meer »

10-04-2018

SER – leven lang ontwikkelen – goede voorbeelden...

De Sociaal Economische Raad (SER) is op zoek naar bestaande initiatieven die als doel hebben om te komen tot een optimale leercultuur waarin leren en ontwikkelen vanzelfsprekend is voor en door... meer »

Artikel 1 tot 7 van 201