Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

14-08-2018

Voorzitter Inkoopcommissie e-content gezocht

In de alv van 14 juni maakte Hans van Velzen bekend dat hij per 1 januari 2019 afscheid gaat nemen als voorzitter van de KB Inkoopcommissie. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar kandidaten voor... meer »

06-08-2018

Richtlijnen Social Media online

De afgelopen periode heeft het Merkteam hard gewerkt aan de 'Richtlijnen Social Media', deze richtlijnen zijn onderdeel van het Huisstijlhandboek. Inzet social media 'Richtlijnen Social Media' is... meer »

01-08-2018

Voortgang werving nieuwe voorzitter VOB

Tijdens de ledenvergadering van juni maakte de Vereniging van Openbare Bibliotheken bekend dat Brederode Consultants in Weesp het wervingsproces voor onze nieuwe voorzitter begeleidt. Profiel... meer »

01-08-2018

Veranderingen Gastlenen

Vanaf eind september wordt Gastlenen gewijzigd en omgedoopt tot Landelijk Lenen Light. Bibliotheken ontvangen ruim voor die tijd een handleiding voor Landelijk Lenen Light. Waarom Landelijk Lenen... meer »

25-07-2018

VNG ledenbrief loonkostenontwikkeling

Ieder jaar informeert de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) haar leden over de ontwikkeling van de loonkosten in de Cao-sectoren Sociaal Werk, Jeugdzorg, Openbare Bibliotheken en... meer »

25-07-2018

Verzamel-cao private aanvulling WW en...

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft op 19 juli 2018 de bepalingen van de collectieve arbeidsovereenkomst Private Aanvulling WW en WGA (PAWW) voor de sector (semi)... meer »

18-07-2018

Terugblik op #Glansrijk

De vlaggen en wimpels met schooltassen zijn alweer naar binnen gehaald, tijd om terug te blikken op onze campagne 'Glansrijk'. Als onderdeel van de positioneringscampagne 'De Bibliotheek maakt je... meer »

Artikel 1 tot 7 van 250