Werken bij de Vereniging van Openbare Bibliotheken

Wij zijn een branchevereniging met als uitgangspunt: De Bibliotheek maakt je rijker!. Onze vereniging heeft als motto: voor, door en met de leden.

Samen met onze leden vormen we het netwerk van openbare bibliotheken. Onze leden werken actief mee door zich, namens de VOB, in besturen van andere organisaties te laten benoemen. Daarnaast werken onze leden actief mee door deel te nemen aan commissies, delegaties, teams en werkgroepen.

We zitten op één van de mooiste plekken in hartje Utrecht, naast de Domtoren. Ons bureau bestaat uit een klein, dynamisch team en daarbuiten een flexibele schil.

Wij zijn op dit moment op zoek naar:

Leden commissie ict

De commissie ict binnen de Vereniging van Openbare Bibliotheken, houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van informatisering binnen de branche, zoals daar zijn het voorgenomen collectieve landelijke ict-systeem, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Nationale Bibliotheekpas en ontwikkelingen op de markt van ict-leveranciers.

Bekijk voor meer informatie het profiel.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 28 mei 2018