Statuten en huishoudelijk reglement

De Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de VOB zijn op 16 juni 2016 gewijzigd.

De algemene ledenvergadering heeft op 16 juni 2016 ingestemd met wijzigingsvoorstellen met betrekking tot de statuten van de VOB.

Ook hebben de leden ingestemd met het Huishoudelijk Reglement onder voorwaarde dat in het najaar nog gesproken gaat worden over stemverhoudingen in de ledenvergadering.

Vergoedingsregeling

De Vergoedingsregeling is ook geactualiseerd op 16 juni 2016 en is als bijlage 1 bij het Huishoudelijk Reglement opgenomen.

Leden van bestuur en project- of werkgroepen hebben recht op een vergoeding.

Contributiestelsel

De VOB hanteert een contributiestelsel dat per 1 januari 2013 aangepast is.

Korting voor certificering - dec 2015

Tijdens de algemene ledenvergadering van 10 december 2015 hebben de leden ingestemd met het voorstel tot contributieverlaging met € 750,- voor bibliotheken die meedoen aan het certificeren van hun bibliotheekorganisatie in 2014-2017.

Contributie 2015 - feb 2015

De contributiebrief voor lidmaatschap VOB, met factuur en toelichting op factuur, is begin februari verzonden naar de factuurafdelingen van de leden. Bekijk hier de contributieregeling met tarievenoverzicht 2015.

Vastgesteld door ledenvergadering - jun 2012

Het nieuwe contributiestelsel is vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 7 juni 2012. De hardheidsclausule is vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 12 december 2012.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 04 september 2017