Routebeschrijving

U vindt het kantoor van de VOB in de Muzentoren op de 13de etage; Wijnhaven 6 in Den Haag.

Parkeergelegenheid

Rondom het kantoor kunt u parkeren in een groot aantal parkeergarages. De dichtstbijzijnde garages zijn Q-park Muzenplein en parking Turfmarkt.
Op loopafstand zitten verder: Q-park Helicon, parkeergarage Grote Markt, parking Stadhuis, parking Plein en P1 Parking Spui centrum.

Openbaar vervoer

De VOB is uitstekend bereikbaar vanaf het Centraal Station en Station Hollands Spoor.
U loopt van Centraal Station door de Turfmarkt naar de VOB in 5 minuten. Of reis met tram 2, 3, 4 of 6 naar halte Spui (één halte).
Vanaf Hollands Spoor pakt u tram 8, 9, 10, 16 en 17 naar halte Spui/Stadhuis. Lopen kan natuurlijk ook. Dit kost tussen de tien en vijftien minuten.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 01 november 2016