Routebeschrijving

U vindt het kantoor van de VOB in de Muzentoren op de 13de etage; Wijnhaven 6 in Den Haag.

Parkeergelegenheid

Rondom het kantoor kunt u parkeren in een groot aantal parkeergarages. De dichtstbijzijnde garages zijn Q-park Muzenplein en parking Turfmarkt.
Op loopafstand zitten verder: Q-park Helicon, parkeergarage Grote Markt, parking Stadhuis, parking Plein en P1 Parking Spui centrum.

Openbaar vervoer

De VOB is uitstekend bereikbaar vanaf het Centraal Station en Station Hollands Spoor.
U loopt van Centraal Station door de Turfmarkt naar de VOB in 5 minuten. Of reis met tram 2, 3, 4 of 6 naar halte Spui (één halte).
Vanaf Hollands Spoor pakt u tram 8, 9, 10, 16 en 17 naar halte Spui/Stadhuis. Lopen kan natuurlijk ook. Dit kost tussen de tien en vijftien minuten.

Nieuw adres vanaf september

Vanaf 4 september ben je van harte welkom op ons nieuwe kantoor.

De Vereniging van Openbare Bibliotheken zit dan in:

• De Oude Rechtbank - 2de verdieping
  • Ingang:
    Hamburgerstraat 28a
    3512 NS Utrecht

Dit is ongeveer 15 minuten lopen vanaf Centraal Station Utrecht.

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer?

• Neem de uitgang Jaarbeurszijde op Centraal Station;
  • stap over op pendelbus 22 die vertrekt vanaf Utrecht Centraal Jaarbeurszijde, perron C5.
  • U stapt uit bij halte Lange Nieuwstraat/Korte Smeestraat, vlak bij de ingang aan de Hamburgerstraat.

U kunt ook een van de vele bussen nemen die langs de halte Janskerkhof komen. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen. Plan uw route op 9292

Met de auto

Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. Komt u toch met de auto? Volg dan de parkeerroute (P) naar parkeergarage Springweg in de Strosteeg of parkeergarage Kruisstraat. Vanaf deze parkeergarages is het ongeveer 10 minuten lopen naar de VOB. U kunt ook tegen betaling op de Lange Nieuwstraat of de Nieuwegracht parkeren. Plan uw route met Google Maps.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 13 juli 2017