Routebeschrijving

U vindt het kantoor van de VOB in de Oude Rechtbank op de Hamburgerstraat 28A in Utrecht.

Ons adres

De Oude Rechtbank is ongeveer 15 minuten lopen vanaf Centraal Station Utrecht. U vindt de Vereniging van Openbare Bibliotheken op de 2e verdieping.

• Ingang:
    Hamburgerstraat 28a
    3512 NS Utrecht

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer?

• Neem de uitgang Jaarbeurszijde op Utrecht Centraal Station;
  • stap over op bus 2 'Museumkwartier', vertrek vanaf Utrecht Centraal Jaarbeurszijde, perron C3.
  • U stapt uit bij halte Domplein.

U kunt ook een van de vele bussen nemen die langs de halte Janskerkhof komen. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen. Plan uw route op 9292

Met de auto

Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. Komt u toch met de auto? Volg dan de parkeerroute (P) naar parkeergarage Springweg in de Strosteeg of parkeergarage Kruisstraat. Vanaf deze parkeergarages is het ongeveer 10 minuten lopen naar de VOB. U kunt ook tegen betaling op de Lange Nieuwstraat of de Nieuwegracht parkeren. Plan uw route met Google Maps.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 04 december 2017