Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Utrecht

 = bibliotheeklid

 = PSO

 = overige leden

BiSC
Onderdoor 160
3995 DX Houten
www.biscutrecht.nl

Het provinciale netwerk is van cruciaal belang in het goed functioneren van alle bibliotheken in Utrecht. BiSC werkt als POI hier hard aan.


Bibliotheek Eemland
Eemplein 71
3812 EA Amersfoort
www.bibliotheekeemland.nl

De bibliotheekorganisatie Eemland telt zeven vestigingen, vijf huiskamerbibliotheken, een schoolbibliotheek+ en een servicepunt. Daarnaast maakt de Kunstuitleen Amersfoort (ook gehuisvest in het Eemhuis) onderdeel uit van de Bibliotheek Eemland.


Bibliotheek Nieuwegein
Stadsplein 1c
3431 LZ Nieuwegein
www.detweedeverdieping.nu

Bibliotheekorganisatie Nieuwegein 'De tweede Verdieping' meer dan een bibliotheek. 


Bibliotheek Utrecht
Oudegracht 167
3511 AL Utrecht
www.bibliotheekutrecht.nl

Per jaar begroet de bibliotheekorganisatie Utrecht bijna 1,5 miljoen bezoekers in de Centrale Bibliotheek en dertien andere vestigingen.


RegioCultuurCentrum Idea
Markt 1
3701 JZ Zeist
www.ideacultuur.nl

RegioCultuurCentrum Idea is een actieve, klantgerichte organisatie voor alle burgers in de samenleving. Idea bestaat uit zes bibliotheken, een kunstencentrum, een theater, een cultuurpunt, een kunstuitleen en een volksuniversiteit in de gemeenten Bunnik, De Bilt, Soest en Zeist.


Bibliotheek Veenendaal
Kees Stipplein 74
3901 TP Veenendaal
www.bibliotheekveenendaal.nl

Bibliotheekorganisatie Veenendaal.


Bibliotheek Lek & IJssel
Overtoom 5-7
3401 BK IJsselstein
www.bibliotheeklekijssel.nl

De bibliotheekorganisatie Lek & IJssel verzorgt bibliotheekwerk in de gemeenten Houten, IJsselstein en Vianen. Er zijn vestigingen in Houten-Centrum, Houten-Schoneveld, IJsselstein en Vianen. Bibliotheekpunten zijn te vinden in Schalkwijk (Houten), Everdingen, Hagestein en Zijderveld (Vianen). Daarnaast werken ze samen met onder meer onderwijsinstellingen en welzijnsorganisaties.


Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
Dr. J. van der Haarlaan 8
3641 JW Mijdrecht
www.bibliotheekavv.nl

De bibliotheekorganisatie Angstel, Vecht en Venen (kortweg Bibliotheek AVV) bestaat uit negen vestigingen in: Abcoude, Breukelen, Kockengen, Loenen, Maarssenbroek, Maarssendorp, Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis. Tevens is er een Afhaalpunt in Nieuwer Ter Aa.


Bibliotheek Het Groene Hart
Meulmansweg 27
3441 AT Woerden
www.regiobibliotheekhetgroenehart.nl

Bibliotheekorganisatie Het Groene Hart verzorgt regionaal het bibliotheekwerk in de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort. Dit gebeurt in vijf Bibliotheek vestigingen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld en Oudewater. In Montfoort en Linschoten gebeurt dit op alle basisscholen met Bibliotheek op School.


Bibliotheek Z-O-U-T
Kerkplein 4
3941 HV Doorn
www.bibliotheekzout.nl

De bibliotheekorganisatie Z-O-U-T is een samenwerkingsverband van bibliotheken van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Renswoude, Rhenen en Wijk bij Duurstede.


Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 04 september 2017