Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Marketing-, Merk- en Campagneteam

De teams marketing, merk en campagne houden zich bezig met het positioneren van de bibliotheekbranche door middel van marketing.

Het Marketingteam (klantregistratie en marketingplatform), Merkteam (landelijke huisstijl) en Campagneteam (landelijke campagnes) van de VOB zijn op 23 september 2016 ingesteld.

Teams - sept 2016

De nieuwe statuten geven het bestuur de bevoegdheid project- en werkgroepen in te stellen. Ons bestuur wil als vervolgstap samenwerking zoeken met de KB op het gebied van marketing. 

Marketingteam

Het Marketingteam buigt zich over klantregistratie en het marketingplatform.

Campagneteam

Het campagneteam geeft namens de bibliotheken advies aan de commissie marketing over landelijke marketing- en communicatiecampagnes en toetst de campagnes. En is een aanspreekpunt voor alle partijen die communicatie- en/of marketingcampagnes ontwikkelen of uitvoeren voor bibliotheken. Zoals Zoals campagnes van CPNB, KB en Stichting Lezen.
Het campagneteam is dus het aanspreekpunt voor de CPNB en maakt afspraken over doelen en promotiemiddelen voor de bibliotheek. Voor de ontwikkeling van specifieke marketingacties voor bibliotheken heeft de CPNB een medewerker beschikbaar. Het meten van campagneresultaten krijgt bijzondere aandacht van de CPNB.

Merkteam

Wilt u de zichtbaarheid en het imago van uw Bibliotheek verbeteren? Gebruik dan de landelijke huisstijl de Bibliotheek.

Een team van marketingspecialisten werkt aan het onderhouden, monitoren en uitbouwen van de landelijke huisstijl van het merk 'de Bibliotheek'. Het Merkteam bestaat uit marketingspecialisten van PSO's, bibliotheken en de Koninklijke Bibliotheek.

U kunt het merkteam bereiken mail en via bieb to bieb waar we ook best practices en andere interessante informatie delen.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 16 januari 2018